Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2020

Κρούσμα Covid-19 στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Καλλιθέας... παίζουν με τις πιθανότητες οι αρμόδιοι....

 

Επιβεβαιωμένο κρούσμα covid-19 σε εκπαιδευτικό του 4ο Δημοτικού Σχολείου Καλλιθέας έγινε γνωστό στις 27-10-2020. Στον ίδιο χώρο συστεγάζονται το 22ο και 26ο Νηπιαγωγείο Καλλιθέας.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρμόδιων που προχώρησαν στην απολύμανση και στην αναστολή λειτουργίας, αλλά μόνο ενός τμήματος του σχολείου.

Ενώ θα περιμέναμε να αναστείλουν την ολική λειτουργία του συγκροτήματος , τόσο του Δημοτικού Σχολείου, όσο και των Νηπιαγωγείων που συστεγάζονται σε αυτό, οι αρμόδιοι επέλεξαν μόνο την αναστολή του τμήματος Γ2 της Γ' Τάξης του 4ο Δημοτικού Σχολείου για τις επόμενες 14 ημέρες (από 29/10/2020 έως και 10/11/2020)

Και ενώ στην Αττική  έχουμε έκτακτα μέτρα για να αποκόψουμε την μετάδοση του Covid-19 και θα έπρεπε να αναστείλουν την  λειτουργία όλων των τμημάτων του Δημοτικού Σχολείου  αλλά και των Νηπιαγωγείων που συστεγάζονται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα για τις επόμενες 14 ημέρες, η απόφαση των αρμόδιων είναι άλλη.

Πόσο επικίνδυνη  μπορεί να είναι αυτή η απόφαση για τους μικρούς μαθητές αλλά και για τους γονείς τους;

Πιστεύουμε ότι θα έπρεπε να αναστείλουν την λειτουργία σε όλο το κτιριακό συγκρότημα και να μην (παίζουμε) με τις πιθανότητες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου