Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2020

Τα πάντα «εν κρυπτώ» στον Δήμο Καλλιθέας

 


Την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 έγινε  Δημοτικό Συμβούλιο αλλά λόγο κορωνοϊού (covid-19) έγινε με τηλεδιάσκεψη.

Χωρίς βέβαια να έχουμε την δυνατότητα να το παρακολουθήσουμε, χωρίς να ξέρουμε, τι πως και γιατί, πάρθηκαν οι αποφάσεις μέσα σε αυτό.

Χωρίς να δίνουν έστω την δυνατότητα στο τοπικό τύπο να είναι παρόν στην τηλεδιάσκεψη, διότι δεν χρειάζεται να ξέρουμε τι λένε, τι κάνουν και γιατί το κάνουν.

Διότι η συνδιοίκηση  Κάρναβου , Μαργαρίτη, Λασκαρίδη, θέλει μόνο τα καλώς για εκείνη κείμενα στον τύπο και οτιδήποτε άλλο (προσπαθούν) να το αποκλείσουν.

Δεν είναι και η πρώτη φορά που γίνετε αυτό.

Θα μπορούσαν να μας προσκαλέσουν στην τηλεδιάσκεψη ; φυσικά και ναι.

θα μπορούσαν να το μεταδώσουν ζωντανά; φυσικά και ναι.

θα μπορούσαν άμα ήθελαν, αλλά φυσικά και δεν  θέλουν.

Κυρίες και κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι το Δημοτικό Συμβούλιο είναι ο πλέον Δημοκρατικός Θεσμός Διοίκηση της πόλης και αφορά Όλους τους Πολίτες . 

Και επειδή από ότι φαίνεται οι τηλεδιασκέψεις θα επικρατήσουν και σε αλλά Δημοτικά Συμβούλια, θα πρέπει οι Δημοτικοί Σύμβουλοι να πάρουν πιο σοβαρά την ενημέρωση των πολιτών της πόλης.

Διότι αλλιώς επιφέρει κινδύνους να κάνουν αυτοί (δήθεν τους ρεπόρτερ) με αποτέλεσμα άλληλο αμφισβήτησης των λεγομένων τους και αυτό γιατί τα πάντα ειπώθηκαν σε μια (κλειστή παρέα 45 ατόμων).

Κυρίες και κύριοι  Δημοτικοί Σύμβουλοι βγείτε ΤΩΡΑ μπροστά να αποτρέψετε την ανάρμοστη αυτή συμπεριφορά, της Διοίκηση του Δήμου.

 Δεν μπορεί να παίρνετε αποφάσεις «εν κρυπτώ»

από τον ΛΑΟ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ.





Φώτης Πεχλιβανίδης

Συντάκτης-Αρθρογράφος-Social Reporter

Μέλος της  «Ένωσης Συντακτών Ευρωπαϊκών Μέσων Ενημέρωσης»



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου