Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2020

Επισήμανση του κ. Κώστα Ασκουνη στο δημοσίευμα «Καταδίκασαν Κάρναβος και Ασκούνης την επίθεση στον Τρύφωνα Μπουγά»

 

Σε σχετική επισήμανση προχώρησε ο κ. Κώστας Ασκούνης στην αναδημοσίευση που κάναμε από το (www.zougla.gr) και αναφέρει τα εξής:

Κύριοι,

Σχετικά με το χθεσινό σας δημοσίευμα με τίτλο «Καλλιθέα: Καταδίκασαν Κάρναβος και Ασκούνης την επίθεση στον Τρύφωνα Μπουγά» θέλω να σας επισημάνω ότι πράγματι στη συζήτηση του ψηφίσματος που κατέθεσε ο κ. Ψαλιδόπουλος, μεταξύ άλλων, δήλωσα: «Η καταδίκη της Εγκληματικής Ναζιστικής Οργάνωσης από το δικαστήριο αποτελεί Νίκη της Δικαιοσύνης και Νίκη της Δημοκρατίας και είμαι αντίθετος με τη βία απ’ όπου και εάν προέρχεται γι’ αυτό καταδικάζω την επίθεση που έγινε εις βάρος του Δημοτικού Συμβούλου». Κάτι εξάλλου που περιείχε και το εν λόγω ψήφισμα.

Όμως, σχετικά με τη MARFIN πράγματι κ. Κάρναβος τόνισε την ανάγκη οι Αρχές να βρουν τους δράστες, ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση του εμπρησμού.

Όμως, τόσο εγώ, όσο και οι επικεφαλής των παρατάξεων, τονίσαμε ότι το θέμα αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ψήφισμα για τη Χρυσή Αυγή και είναι τουλάχιστον άστοχο να συνδέονται τα δύο αυτά θέματα.

 

 

 

Με εκτίμηση,

 

Κώστας Ασκούνης

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου