Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Στο μνημόσυνο για τους Ήρωες Φουντούλη και Καπελώνη... Συλλήψεις και ξύλο από την Αστυνομία...

 

Η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε δέκα συλλήψεις στο κοιμητήριο του Νέου Ηρακλείου.

Την ίδια ώρα που εκατοντάδες ισλαμιστές συγκεντρώνονται στο κέντρο της Αθήνας και η Αστυνομία δεν προχωράει σε καμία σύλληψη, η παρουσία περίπου πενήντα Ελλήνων στο κοιμητήριο για να τιμήσουν τους Φουντούλη και Καπελώνη που δολοφονήθηκαν στο Νέο Ηράκλειο επιφέρει συλλήψεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες λίγο πριν το μνημόσυνο είχαν έρθει διμοιρίες των ΜΑΤ οι οποίες προχώρησαν σε συλλήψεις περιμένοντας τον κόσμο την ώρα που θα έβγαινε από το νεκροταφείο.

 Συγκεκριμένα περίπου 50 άτομα μετέβησαν μεμονωμένα στο κοιμητήριο. Στο σημείο υπήρχαν, ωστόσο, αστυνομικές δυνάμεις, που επενέβησαν έξω από το κοιμητήριο και συνέλαβαν 10 άτομα για παραβίαση των σχετικών νόμων περί περιορισμού της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Η ένταση, όμως, δεν αποφεύχθηκε, αφού κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης αρκετά από τα 50 άτομα άρχισαν να πηδάνε πάνω από την περίφραξη του κοιμητηρίου, για να αποφύγουν τη σύλληψη.

Από τα επεισόδια τραυματίστηκε μια γυναίκα, συγγενής του Γιώργου Φουντούλη, και διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο. Η γυναίκα δέχτηκε χτύπημα στο κεφάλι από γκλομπ αστυνομικού.

Από τους συλληφθέντες  3 άτομα είναι από την Καλλιθέα.

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ αυτή την ώρα επικρατεί ηρεμία στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου