Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2020

Η αβάσταχτη ελαφρότητα της Νέας Δημοκρατίας

 


Του Μπουγά Τρύφωνα

Μετά την καταδίκη των στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και του επικεφαλής των Ελλήνων για την Πατρίδα, Ηλία Κασιδιάρη, που έφερε και τη φυλάκισή τους, πολλοί είναι αυτοί που πίστεψαν πως ήρθε το φινάλε του εθνικιστικού χώρου στη χώρα μας. 

Αυτοί που γνωρίζουν καλύτερα ωστόσο και ξέρουν πρόσωπα και καταστάσεις , είναι σε θέση να αντιληφθούν πως οι εθνικιστές ούτε εξαφανίστηκαν ούτε θα εξαφανιστούν από την πατρίδα μας.

Σε μια στιγμή κομβική, όπου η Ευρώπη μπροστά στην ισλαμική απειλή, που ενισχύεται από τον Ερντογάν, στρέφεται στα εθνικιστικά και πατριωτικά κόμματα, μαζικά, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι διαφορετικό στη χώρα μας. Ειδικά μετά τους πρώτους 16 καταστροφικούς και ολέθριους μήνες της διακυβέρνησης Μητσοτάκη, που έχει στραφεί προς το κέντρο και έχει αφήσει έναν τεράστιο χώρο στην πατριωτική και λαϊκή δεξιά απολύτως ορθάνοιχτο.

Ήδη μέσα στη Νέα Δημοκρατία, αλλά και περιφερειακά από αυτήν, γίνονται ζυμώσεις και διεργασίες ανάμεσα σε ανώτερα, μεσαία και κατώτερα στελέχη, μαζί με άλλα παλαιότερα που έχουν αποχωρήσει, για την δημιουργία νέων κομμάτων που θα λειτουργήσουν προς όφελος της ΝΔ και θα έχουν ως αποστολή να αποτελέσουν το ανάχωμα για ένα μεγάλο κομμάτι της βάσης, που είμαι σε θέση να γνωρίζω πολύ καλά από τις τοπικές κοινωνίες, πως θέλει να προσχωρήσει στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη. Είναι άλλωστε κοινώς αποδεκτό ότι ένα μεγάλο κομμάτι της βάσης της ΝΔ έχει αποξενωθεί εντελώς από αυτή τη δήθεν πλέον δεξιά παράταξη που κυβερνάει τον τόπο με την αμέριστη συμπαράσταση και συμμετοχή, πολλών ΠΑΣΟΚΩΝ.

Πρωταγωνιστές ασφαλώς σε αυτές τις υπόγειες κινήσεις, βρίσκονται ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο Βορίδης και ο Αντώνης Σαμαράς. Χωρίς βέβαια να σημαίνει ότι όλοι αυτοί ανήκουν στην ίδια τάση.

Τα ξοφλημένα σε πολιτικό επίπεδο πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να συγκροτήσουν αυτά τα νέα κομματίδια στον πατριωτικό χώρο, είναι ήδη καταδικασμένα στη συνείδηση των Ελλήνων Εθνικιστών και αυτοί οι σχηματισμοί είναι εν τη γενέσει τους, καταδικασμένοι σε παταγώδη αποτυχία.

Αυτή τη στιγμή ο εθνικιστικός χώρος έχει ξεπεράσει το προσωρινό «μούδιασμα» που προκάλεσαν οι φυλακίσεις και ανασυντάσσει τις δυνάμεις του. Πρόκειται για την ηρεμία πριν από την πολιτική καταιγίδα που θα πνίξει και θα φέρει σε απελπισία, αυτούς που πρόδωσαν την πατριωτική και λαϊκή δεξιά και τα ιδανικά που πρεσβεύουν. Αυτούς που πούλησαν το εκλογικό τους κοινό, υπακούοντας στις απαιτήσεις των μπολσεβίκων και των άλλων εθνομηδενιστικών αποβρασμάτων, έχοντας καταστήσει τη ΝΔ υποχείριο των τελευταίων. Παρά την φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη, οι διεργασίες στο κόμμα του συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς. Το αύριο πρέπει να μας βρει όρθιους στα χαλάσματα που άφησαν οι μνημονιακές κυβερνήσεις, στον κόσμο των ερειπίων που αφήνει η θλιβερή κυβέρνηση Μητσοτάκη που μετά τις θριαμβολογίες για τη δήθεν επιτυχή διαχείριση της πανδημίας, τώρα τρέχει και δεν φτάνει μετά τις θλιβερές καλοκαιρινές παλινωδίες της πάνω στο θέμα αυτό με αποτέλεσμα να θρηνούμε καθημερινά δεκάδες νεκρούς.

Στη Νέα Δημοκρατία που απαγορεύει τις παρελάσεις και τις καταθέσεις στεφάνων στους ανδριάντες των ηρώων των ελληνικών Επών, αλλά είναι διατεθειμένη να επιτρέψει την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο των ανύπαρκτων ηρώων εντός του Πολυτεχνείου (όπως η κοκκινοσκουφίτσα), οι περισσότεροι μέσα σε αυτήν, γνωρίζουν πολύ καλά πως ο Μητσοτάκης έχει πάρει λάθος στροφή. Ο Πρωθυπουργός κλείνοντας τους εθνικιστές στη φυλακή κατόπιν… άνωθεν πιέσεων του ξένου παράγοντα, δεν έκανε τίποτε άλλο από το να ενισχύσει και να χαροποιήσει τους αριστερούς κατσαπλιάδες. Εκεί έχει καταντήσει το κόμμα του σήμερα, που δεν μπορεί να έχει την παραμικρή σχέση με την πατριωτική δεξιά. Πιθανόν να έχει αντιληφθεί ήδη, με βάση τις εξελίξεις πως υπέγραψε έτσι, την πολιτική του καταδίκη.

Τα χειρότερα για τον πατριωτικό-εθνικιστικό χώρο, πέρασαν, είναι ήδη πίσω μας. Οι ψευτοδεξιοί της ΝΔ και οι κομμουνιστές καταδικάζονται καθημερινά και είναι υπόδικοι στις συνειδήσεις των αγνών Ελλήνων πατριωτών. Οι αγώνες των Ελλήνων για την Πατρίδα, θα συνεχιστούν παρά τις φυλακίσεις, τις σφαίρες, τις διώξεις και το ανελέητο κυνήγι μαγισσών που έχει εξαπολύσει και αυτή η κυβέρνηση μαζί με τους αριστερούς συνδαιτυμόνες της. Οι Έλληνες για την Πατρίδα θα είναι παρόντες. Κανένα σχέδιο του παρακράτους δεν θα είναι ικανό να μας φρενάρει, προκειμένου να δίνουμε βροντερό παρών στις εξελίξεις, από το να είμαστε δίπλα στο λαό, μέχρι την τελική επικράτηση των πατριωτών.

Όσο για την τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκα στην οικία μου, με συνέπεια να συλληφθεί γνωστό στέλεχος της ελληνικής τρομοκρατίας, που το συνόδευαν οκτώ άτομα, μετά από 35 χρόνια που εκλέγομαι στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, παραμένω στις παλιές μου δηλώσεις, ότι θα τους ταράξω στη νομιμότητα και ποινικά και αστικά, όπως άλλωστε το υλοποιώ στην πράξη.




Μπουγάς Τρύφων

Δημοτικός Σύμβουλος

 Επικεφαλής δημοτικής παράταξης

Έλληνες για την Πατρίδα - Νότιος Τομέας

 



«ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα»

https://www.ellhnes.net/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου