Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Σοκ από την απαράδεκτη συμπεριφορά του Αντιδημάρχου Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνου Ευσταθίου.

 


Τις Προηγούμενες ημέρες με ανακοινώσεις - καταγγελίες, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Υπαλλήλων του Δήμου Καλλιθέας αλλά και η  Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.)   καταγγέλλουν ως απαράδεκτη, αντεργατική και φασιστική την συμπεριφορά του Αντιδημάρχου της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος του Δήμου Καλλιθέας κ. Κωνσταντίνο Ευσταθίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες την Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ των εργαζομένων, του Αντιδημάρχου κ. Κ. Ευσταθίου και παρουσία του Δημάρχου Καλλιθέας, στην οποία  ακούστηκαν και ειπώθηκαν πολλές από τις ατάκες που ο Αντιδήμαρχος έλεγε όταν καλούσε έναν έναν τους εργαζόμενους όπως:

 «Εγώ δεν είμαι ο Κ........ να τον....»

«Γιατί να συνεχίσω να έχω επιστάτες κάποιους με ένα κωλόχαρτο του Ασκούνη»

Αυτοί οι επιστάτες, είναι  πάνω από 25 χρόνια και ήταν και επί των ημερών της σημερινής Διοίκησης, η οποία διοικεί εδώ και 6 χρόνια τον Δήμο Καλλιθέας.

«Θα τα... @#@#@#... τα επιστατάκια»

Και πολλές άλλες ακατανόμαστες εκφράσεις που σίγουρα δεν αρμόζουν σε έναν Αντιδήμαρχο και το μόνο που επιφέρουν, είναι την δυσλειτουργία στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος που είναι επικεφαλής.

Σοκ στον Δήμο Καλλιθέας,  προκαλεί όλη αυτή η συμπεριφορά του Αντιδημάρχου κ. Κωνσταντίνου Ευσταθίου, αλλά και της Διοίκησης συνολικά για το πως θέλουν να διοικήσουν αυτή την πόλη .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου