Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020

Τρύφωνας Μπουγάς Ανησυχία για την μετακίνηση παράτυπων μεταναστών στους παραλιακούς Δήμους.

Το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, εκμεταλλευόμενο την απόφαση της κυβέρνησης να κλειδαμπαρώσει τον κόσμο στα σπίτι λόγω κορωνοϊου, συνέχισε την εθνοπροδοτική κίνηση της κάτω από το σκοτάδι. Ο κόσμος στα Νότια Προάστια είναι ανάστατος από τις συνεχείς μετακινήσεις και εγκαταστάσεις λαθρομεταναστών, σε ξενοδοχεία των Δήμων τους.

Συγκεκριμένα, υπήρξε μια πρόσφατη τέτοια κίνηση στο Μοσχάτο, όπου από το πουθενά ξεφύτρωσαν διάφοροι λαθρέποικοι που βρέθηκαν ξαφνικά να κινούνται ανενόχλητοι σε αυτή την περιοχή, αλλά και στον Ταύρο, χωρίς κανένα μέτρο ασφαλείας και φυσικά με μια πρωτοφανή άνεση ακόμα και στις ώρες που στους υπόλοιπους Έλληνες απαγορεύεται να κυκλοφορούν, ενώ στη διάθεση τους, είχαν φυσικά και τα απαραίτητα κουπόνια για την σίτιση τους. Μάλιστα παρατηρήθηκαν ουρές με μαντίλες στα σούπερ μάρκετ τις πρωινές ώρες των προηγούμενων ημερών. Αλήθεια μόνο μουσουλμάνες με μαντίλες; Χριστιανές πώς και δεν υπάρχουν ανάμεσά τους; Πώς προμηθεύονται αυτά τα κουπόνια; Τα καρότσια τους ξεχειλίζουν από προϊόντα, την ώρα που τα αντίστοιχα των Ελλήνων, μετά βίας μπορούν και εξασφαλίζουν τα απαραίτητα;

Αυτή η κίνηση αποτελεί μια ακόμα απόδειξη για τα εθνομηδενιστικά σχέδια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και πως το μόνο που την απασχολεί είναι το πώς θα βολέψει τους επίδοξους νέους ψηφοφόρους της. Φυσικά τέτοιες ενέργειες συναντούν και θα πρέπει να συναντήσουν στο μέλλον ακόμα μαζικότερες αντιδράσεις από τους κατοίκους αυτών των περιοχών, που βλέπουν ήδη την υποβαθμισμένη ζωή τους, να υποβιβάζεται και στο επίπεδο της ασφάλειας, από ανθρώπους που δεν διστάζουν να ληστέψουν, να διαρρήξουν και να αφαιρέσουν ζωές συμπολιτών μας.

Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο στην αθρόα λαθρομετανάστευση που με χαρά καθιστά εφικτή η κυβέρνηση Μητσοτάκη και αυτό θα γίνει μόνο με την αντίδραση των κατοίκων των περιοχών όχι μόνο των Δήμων στα Νότια Προάστια αλλά και σε όλες τις περιοχές στην Αθήνα.


Μπουγάς Τρύφων 

Δημοτικός Σύμβουλος, επικεφαλής δημοτικής παράταξης

Έλληνες για την Πατρίδα - Νότιος Τομέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου