Σάββατο 7 Νοεμβρίου 2020

Ξέφυγε η κατάσταση στο Νεκροταφείο Καλλιθέας, 8 τα κρούσματα Covid-19 μέχρι στιγμής ...

 


Σύμφωνα με πληροφορίες από γραφεία κηδειών, η διοίκηση δεν έχει ενημερώσει  για την κατάσταση στο νεκροταφείο κανέναν, με αποτέλεσμα να έχουμε μια ανεξέλικτη εστία μόλυνσης του Covid-19.

Η διοίκηση προχώρησε πράγματι στην αλλαγή του προσωπικού,  χωρίς όμως να προστατέψει αλλά και να ανακοινώσει την έξαρση του Covid-19 που υπάρχει στον συγκεκριμένο χώρο.

Φτάνοντας μάλιστα οι εργαζόμενοι να απευθύνονται και σε ιδιωτικά εργαστήρια για να κάνουν, το τεστ για τον  κορωνοϊό Covid-19.

Μέχρι στιγμής τους 8 φτάνουν οι εργαζόμενοι που καταγράφηκαν με τον κορωνοϊό Covid-19.

Το θέμα δεν είναι να δημιουργήσουμε πανικό, αλλά να επιστήσουμε την προσοχή στην διοίκηση να λάβει επιτέλους, όλα εκείνα τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση της έξαρσης του κορωνοϊού Covid-19 στο Νεκροταφείο Καλλιθέας.

Με το να υποκρύπτει ένα τέτοιο σοβαρό θέμα δεν βγάζει πουθενά και βάζει σε κίνδυνο, τόσο τους εργαζόμενους, όσο και εκείνους που εισέρχονται στο χώρο του νεκροταφείου.

Θα πρέπει λοιπόν να προχωρήσει άμεσα σε δωρεάν έλεγχους, τεστ Covid-19 σε όλους τους εργαζόμενους αλλά και να αυξήσει τα μέτρα προστασίας σε αυτούς.

Να ενημερώσει τόσο τα γραφεία κηδειών όσο και εκείνους που εισέρχονται στον χώρο του Νεκροταφείου Καλλιθέας ότι λόγο αυξημένων κρουσμάτων στον χώρο, να παίρνουν τα ανάλογα μέτρα προσωπικής ασφάλειας για τον Κορωνοϊό Covid-19.

Κύριοι της Διοίκησης η κατάσταση είναι σοβαρή και δεν επιφέρει εφησυχασμό, λόγο του Lockdown που μπήκε η Χώρα για τις επόμενες 3 εβδομάδες ,πάρτε μέτρα άμεσα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου