Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020

Κρούσμα Covid-19 στο Π.Ε.Ν. (Πρότυπο Εθνικό Νηπιοτροφείο)

 


Ανακοίνωση εξέδωσε το Π.Ε.Ν. σχετικά με τα κρούσματα που εντοπίστηκαν στον παιδικό σταθμό.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 2/11/2020

  Αγαπητοί γονείς του Παιδικού Σταθμού μας,

Ενημερωθήκαμε ότι τρία παιδιά του Παιδικού Σταθμού ήρθαν σε επαφή την Τρίτη 27/10/2020 με άτομο – επιβεβαιωμένο κρούσμα από τον ΕΟΔΥ.

Για λόγους προστασίας όλων των παιδιών, των οικογενειών και των εργαζομένων του Π.Ε.Ν., ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και σε συνεννόηση με τους ιατρούς του ΕΟΔΥ, προβήκαμε σε κλείσιμο των τριών τμημάτων του Π.Σ. για δύο ημέρες (29 & 30/10/2020), σε καραντίνα των παιδιών και ενημερώσαμε τις οικογένειές τους να κάνουν τόσο τα παιδιά όσο και οι ενήλικες covid-test.

Από τα αποτελέσματα προέκυψε ότι το ένα παιδί και όλα τα μέλη της οικογένειάς του είναι αρνητικοί στο covidtest, ενώ τα άλλα δύο παιδιά και τα μέλη της οικογένειάς τους ήταν θετικοί στο covidtest.

Κατόπιν των ανωτέρω επικοινωνήσαμε την Παρασκευή 30/10/2020 με το επιχειρησιακό κέντρο του ΕΟΔΥ και οι γιατροί  μας έδωσαν τις ακόλουθες εντολές:

 Tο Τμήμα του παιδιού που βρέθηκε αρνητικό θα λειτουργήσει κανονικά, αλλά για λόγους ασφαλείας το παιδί θα παραμείνει για ένα διάστημα στο σπίτι του, ενώ τα δύο τμήματα των παιδιών που βρέθηκαν θετικά δεν θα λειτουργήσουν για διάστημα 14 ημερών. 

Επιπλέον το Σάββατο 31/10/2020 πραγματοποιήθηκε μικροβιακή απολύμανση σε όλους τους χώρους του Νηπιοτροφείου.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά για τη μεγάλη προσπάθεια που κάνετε όλοι για να προστατεύσουμε τα παιδιά μας και να τα κρατήσουμε υγιή.

Σας διαβεβαιώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να μη διατρέχουν τα παιδιά μας κανένα κίνδυνο, τηρώντας με ευλάβεια τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί, για να προστατευθούμε όλοι.

Σας παρακαλούμε θερμά, να ενημερώνετε για οποιαδήποτε αδιαθεσία (πυρετός κ.λπ.) των παιδιών σας ή ατόμου του οικογενειακού περιβάλλοντος, ούτως ώστε να διαφυλάξουμε την υγεία των παιδιών και των οικογενειών σας.

 

ΠΡΟΤΥΠΟ ΕΘΝΙΚΟ ΝΗΠΙΟΤΡΟΦΕΙΟ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου