Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020

Βόμβα!!! από τον Πρόεδρο του Σ.Ε.ΚΕΠ Αττικής. Ο Δήμος Καλλιθέας αρνείται τεστ για Covid-19 στους εργαζόμενους στο ΚΕΠ Καλλιθέας.

 


Και ενώ η χώρα βιώνει ξανά ένα καθολικό lockdown λόγο του κορωνοϊόυ Covid-19,   έρχονται στην δημοσιότητα αρκετά στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν πως φτάσαμε σε αυτό.

Την περασμένη εβδομάδα είχαμε επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊόυ Covid-19 σε υπάλληλο στο ΚΕΠ Καλλιθέας στην Ελ. Βενιζέλου176 Καλλιθέα.

 Η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας προχώρησε μόνο στην απολύμανση του χώρου, χωρίς να κάνει οποιαδήποτε άλλη ενέργεια.

Όπως ήταν φυσικό, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στα ΚΕΠ Αττικής κ. Παναγιώτης Κοχύλης, προχώρησε στην κοινοποίηση εγγράφων,  ζητώντας τόσο από τον Αντιδήμαρχο αλλά και τον Δήμαρχο Καλλιθέας να γίνουν τεστ κορωνοϊόυ Covid-19, σε όλους τους υπαλλήλους που είχαν έρθει σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα του συναδέλφου τους, χωρίς όμως καμία απάντηση .

Όπως μας καταγγέλλει σε επιστολή του, ο πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων στα ΚΕΠ Αττικής, οποίος μίλησε και με τον εκπρόσωπο πολιτικής προστασίας του Δήμου Καλλιθέας κ.Θωμάτο και του εξήγησε την σοβαρότητα της κατάστασης.

Ο κ. Θωμάτος επέμεινε στο ότι δεν προβλέπεται από τον ΕΟΔΥ και από τις εντολές που έχουν, να προχωρήσουν σε τεστ κορωνοϊόυ Covid-19 και στους υπόλοιπους υπαλλήλους .

Φανταστείτε λοιπόν κυρίες και κύριοι εδώ μιλάμε για ένα από τα 10 πρώτα σε παραγωγικότητα ΚΕΠ της Ελλάδας,  στον πιο πυκνοκατοικημένο Δήμο της Χώρας και αυτή είναι η αντιμετώπιση της Διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας  απέναντι στους Πολίτες.

Έχουμε λοιπόν ξεκάθαρα την αναλγησία, την ανευθυνότητα, την ανεπάρκεια, τόσο του Αντιδημάρχου όσο πρωτίστως και του Δημάρχου Καλλιθέας , διότι δεν μπορεί να έχετε ένα επιβεβαιωμένο κρούσμα κορωνοϊόυ Covid-19 σε μια Υπηρεσία, τόσο  νευραλγικής σημασίας για την καθημερινότητα του πολίτη και εσείς να μην κάνετε τίποτα.

Δεν μπορεί για εσάς η πρώτη προτεραιότητα να είναι, 

«...η εγκατάσταση καρουζέλ στην πόλη μας  και όχι η προστασία εργαζομένων και πολιτών που πρέπει να αποτελεί την πρώτη προτεραιότητα της Δημοτικής Αρχής......»

όπως σας καταγγέλλει και η αξιωματική αντιπολίτευση του Δήμου Καλλιθέας

Κυρίες και Κύριοι της Διοίκησης του Δήμου Καλλιθέας η έξαρση της πανδημίας έχει κτυπήσει για τα καλά την πόλη μας (Εκπαίδευση, Δημόσιες Υπηρεσίες, Νεκροταφείο Καλλιθέας....) και ο πολίτης περιμένει από εσάς να την διαχειριστείτε  με υπευθυνότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου