Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2014

Έλληνας 18χρονος και Γεωργιανός 24χρονος σκότωσαν τον Αρχιμανδρίτη


Ομολόγησαν το έγκλημα 18χρονος Ελληνας και 24χρονος υπήκοος Γεωργίας, οι οποίοι τη νύχτα του περασμένου Σαββάτου προς την Κυριακή αρχικά τραυμάτισαν και τελικά σκότωσαν τον 54χρονο Αρχιμανδρίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας Φ.Ζ. μέσα στο διαμέρισμά του .
Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., οι δυο δράστες αφού πήγαν στην κατοικία του 54χρονου ιερωμένου το βράδυ του Σαββάτου προς την Κυριακή, μετά από διαπληκτισμό αρχικά τον τραυμάτισαν με χρήση αντικειμένου στο κεφάλι, ενώ στη συνέχεια με τη χρήση ενδύματος τον σκότωσαν προκαλώντας του ασφυξία.

Στη συνέχεια οι δύο δράστες ερεύνησαν τους χώρους του σπιτιού, χωρίς να έχει εξακριβωθεί εάν πήραν κάτι και τελικά τράπηκαν σε φυγή.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Και οι δύο δράστες είχαν προσαχθεί μετά τον εντοπισμό του νεκρού ιερωμένου και μετά την ομολογία τους συνελήφθησαν.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Ο ιερωμένος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε λίμνη αίματος, την οποία δημιούργησαν τα πολλαπλά τραύματα που του προκάλεσαν οι δράστες, το πρωί της Δευτέρας.

Στην πόλη είχε σπεύσει άμεσα τμήμα της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας και ιατροδικαστής από το Ναύπλιο, με σκοπό τη διαλεύκανση του εγκλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου