Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

Γερμανική Αριστερά: Φόρο περιουσίας και όχι τρίτο πακέτο στην Ελλάδα και Εμείς ΛΕΜΕ δώστε μας τις Γερμανικές Αποζημιώσεις και θα είμαστε καλά !!!


Διαφωνεί το κόμμα της γερμανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, Die Linke, με το ενδεχόμενο ενός τρίτου πακέτου για την Ελλάδα και προκρίνει ως λύση την επιβολή εφάπαξ κεφαλαιακού φόρου στους Έλληνες πλούσιους, που προτείνει η Κεντρική Τράπεζα της Γερμανίας Bundesbank.

Την αντίθεσή του στο ενδεχόμενο χορήγησης τρίτου πακέτου στην Ελλάδα για την κάλυψη του χρηματοδοτικού κενού εξέφρασε το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης Die Linke.

αποκαλεί τη γερμανική κυβέρνηση συνήγορο των Ελλήνων εκατομμυριούχων και εναντιώνεται στη νέα κίνηση σωτηρίας των τραπεζών και των πλουσίων Ελλήνων

«Για να αποφευχθεί η χρεοκοπία»

«Η εξαγγελία από τον Β. Σόιμπλε ενός τρίτου πακέτου βοήθειας είναι ένα ακόμη δώρο δις ευρώ προς τους Έλληνες ολιγάρχες και τους πιστωτές της Ελλάδας», αναφέρεται στη γραπτή δήλωση.

«Η γερμανική κυβέρνηση κάνει αγώνα για τις λεγόμενες μεταρρυθμίσεις σε βάρος της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, αλλά αρνείται, όπως και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, να καλέσει στα ταμεία τους έλληνες ολιγάρχες. Έτσι μετατρέπεται σε συνήγορο των εκατομμυριούχων».

"Οι Έλληνες έχουν περισσότερα χρήματα από εμάς", υποστηρίζει η Bild και τάσσεται υπέρ της πρότασης που επαναφέρει εκπρόσωπος της Κεντρικής Τράπεζας της Γερμανίας, Bundesbank, για φόρο στην περιουσία των Ελλήνων για την διάσωση της χώρας τους.

«Στην πραγματικότητα οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από εμάς», υποστηρίζεται σε ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας Bild σχετικώς με την πρόσφατη πρόταση της ομοσπονδιακής τράπεζας της Γερμανίας περί συμβολής των ίδιων των πολιτών στην διάσωση μιας χώρας που βρίσκεται σε κρίση.

 
«Ήδη το συνηθίσαμε: εδώ και χρόνια πρέπει εμείς οι Γερμανοί να πληρώνουμε για τους χρεοκοπημένους Έλληνες. Η δικαιολογία: Προφανώς οι Έλληνες δεν μπορούν να βοηθήσουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους και είναι οικονομικά τελειωμένοι. Ωστόσο η αλήθεια μοιάζει να είναι διαφορετική. Στην πραγματικότητα οι Έλληνες έχουν πολύ περισσότερα χρήματα από εμάς!», αναφέρει η εφημερίδα και παραπέμπει σε έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, επισημαίνοντας ότι «ενώ ένα γερμανικό νοικοκυριό κατά μέσο όρο διαθέτει 51.400 ευρώ, οι Έλληνες εμφανίζονται με 101.900 ευρώ — έχουν σχεδόν τα διπλάσια από εμάς!».

Το θράσος των Γερμανών ξεπερνά κάθε προηγούμενο που τα βρήκαν αυτά τα νούμερα και μας τα σερβίρουν αν είναι δυνατόν .

Εμείς λέμε ΔΩΣΤΕ ΜΑΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΤΕ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου