Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Η Ryanair αυξάνει τα δρομολόγια από και προς τα Χανιά


Την αύξηση των πτήσεων της εταιρίας Ryanair από και προς το αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων ανακοίνωσε σήμερα ο διευθυντής πωλήσεων και μάρκετινγκ της εταιρείας για την Ελλάδα, την Κροατία και την Ιταλία Τζον Αλμποράντε.

Το στέλεχος της Ryanair συναντήθηκε με δημάρχους και τουριστικούς παράγοντες των Χανίων στο Επιμελητήριο της πόλης και αμέσως μετά, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ανακοίνωσε τα τρία νέα δρομολόγια της εταιρείας που προστίθενται στους 26 προορισμούς τους οποίους θα εξυπηρετεί η εταιρεία, όπως και πέρυσι, από τον Απρίλιο, από και προς τα Χανιά.

Πρόκειται για την Αθήνα -με δύο πτήσεις καθημερινά-, το Μπόρνμουθ στη νότια Αγγλία -με μία πτήση την εβδομάδα- και το Δουβλίνο -με δύο πτήσεις την εβδομάδα.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το στέλεχος της εταιρείας από τον Απρίλιο, το καλοκαιρινό πρόγραμμα της Ryanair αφορά 29 προορισμούς, ενώ ένα αεροσκάφος θα σταθμεύει στη βάση που έχει δημιουργηθεί στα Χανιά.

Ο αριθμός των επιβατών όσον αφορά τις αφίξεις και αναχωρήσεις υπολογίζεται στις 730.000, ενώ από αυτήν τη δραστηριότητα, όπως λέει η εταιρία, θα δημιουργηθούν στα Χανιά πάνω από 730 θέσεις εργασίας.

Όπως ακόμα ανακοίνωσε η Ryanair, γιορτάζει το καλοκαιρινό της πρόγραμμα από τα Χανιά και προσφέρει εισιτήρια από 19,99 ευρώ για ταξίδια τον Απρίλιο και τον Μάιο τα οποία είναι διαθέσιμα για κρατήσεις μέχρι τα μεσάνυκτα της Παρασκευής 27 Φεβρουαρίου.

Υπολογίζεται ότι κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού σε εβδομαδιαία βάση θα εκτελούνται από και προς τα Χανιά έως και 160 πτήσεις. Τα αεροσκάφη που διαθέτει η εταιρία είναι Boeing 737-800, 189 θέσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου