Πέμπτη 13 Μαρτίου 2014

«Με Αγώνα αφοσίωση και ελπίδα όλοι Ενωμένοι για την Καλλιθέα μας»


Η Πατρίδα μας περνά ίσως μια από τις πιο δύσκολες στιγμές στην ιστορία της . Η πόλη στην οποία ζούμε, δουλεύουμε και  μεγαλώνουμε τα παιδιά μας, η Καλλιθέα μας, περνά και εκείνη, την δύσκολη στιγμή στην ιστορία της .

Θυμάμαι την Καλλιθέα μας γεμάτη ζωή, γεμάτη  μικρές βιοτεχνίες,  καταστήματα  και μικρομεσαίες επιχειρήσεις , μια Καλλιθέα Ζωντανή. Ναι έτσι την θυμάμαι πριν από περίπου 30 χρόνια.


Τώρα είναι μια πόλη σε μαρασμό, μια πόλη με χιλιάδες καταστήματα κλειστά,  μια πόλη που βλέπεις τους συνανθρώπους σου να ψάχνουν για ένα κομμάτι ψωμί στους κάδους απορριμμάτων.

Και κάποιοι  που δήθεν θέλουν το καλό της Καλλιθέα μας και των συνδημοτών μας προσφέρουν διάφορα προϊόντα δήθεν χωρίς μεσάζοντες , χωρίς να μας λένε ποιους θεωρούν μεσάζοντες . Τα καταστήματα της Καλλιθέας  τον  μπακάλη, τον μανάβη ή τον κρεοπώλη της γειτονιάς μας . Λάθη, λάθη τα οποία μόνο καλό δεν κάνουν στην Καλλιθέα μας

Βλέποντας την Καλλιθέα μας, την πόλη που ζω, που δημιούργησα οικογένεια ,παιδιά, την πόλη που εργάζομαι και που θέλω όπως και εσείς να την δούμε καλύτερη για εμάς και τα παιδιά μας ,αποφάσισα  να συμπορευτώ μαζί με τον Τάκη Σκανδαλάκη ενωμένοι για την Καλλιθέα βάζοντας παρακαταθήκη  την προσωπική μου επαγγελματική εμπειρία 30 χρόνων στην Καλλιθέα από το 1985,την πολύχρονη  ενασχόληση μου στα κοινά

1)Μέλος του Σωματείου «ΘΕΟΤΟΚΟΣ :ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ» από το 2001

2)Αντιπρόεδρος του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων της Σιβιτανιδείου  σχολής  2009 – 2013

3)Πρόεδρος Ν.Ε. Β6 Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ.

4)Αναπλ. Γραμματέας Αθλητισμού του ΛΑ.Ο.Σ.

Να συμβάλω για μια νέα Καλλιθέα με αγώνα, αφοσίωση και  ελπίδα χωρίς κομματικές ταμπέλες, χωρίς εγωισμούς  αλλά με συλλογική προσπάθεια. Με αγώνα για το αύριο, με αφοσίωση στον σκοπό ,με ελπίδα για τα παιδιά μας . Όλοι μαζί μπορούμε Ενωμένοι για την Καλλιθέα μας.

 

 

Φώτης Πεχλιβανίδης
Πρόεδρος
Ν.Ε.Β6 Αθηνών του ΛΑ.Ο.Σ.
Σοφοκλέους 128 Καλλιθέα τκ 17672
Τηλ./φαξ. 2114071238 κιν. 6978299619
Email. f.pechlivanidis@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου