Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ-ΤΑΚΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑΚΗΣ «Ο Τάκης Σκανδαλάκης στο Δήμαρχο και στην αγορά Καλλιθέας»


 
Το Δήμαρχο Καλλιθέας κ. Κώστα Ασκούνη συνάντησε στο Δημαρχείο την Τρίτη 18/3/2014 ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Τάκης Σκανδαλάκης και είχε μία εποικοδομητική συζήτηση για τα τρέχοντα θέματα της πόλης μας. Ενημερώθηκε για τα πεπραγμένα της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής, για τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και για τα προβλήματα των δημοτών και συμπολιτών μας που χρήζουν άμεσης και συνολικής αντιμετώπισης.

Ο κος Τάκης Σκανδαλάκης επισκέφθηκε στη συνέχεια την αγορά Καλλιθέας όπου είχε συνάντηση σε εγκάρδιο κλίμα με τους εμπόρους της περιοχής.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε στα έντονα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά και οι έμποροι, με κυριότερα αυτά της παρακμής και της απαξίωσης, της πληθώρας λαϊκών αγορών, της δυσκολίας πρόσβασης του καταναλωτικού κοινού στην αγορά της Καλλιθέας, της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των δημοτών, της άνθισης του παραεμπορίου και των κατεβασμένων ρολών στα περισσότερα καταστήματα.

Λύση στο μείζονα αυτά προβλήματα μπορεί να αποτελέσει μόνο η αγαστή συνεργασία της νέας Δημοτικής Αρχής με τους εκπροσώπους του εμπορικού συλλόγου Καλλιθέας, ώστε από κοινού να θέσουν τις βάσεις για την ανάληψη άμεσων πρωτοβουλιών για την επίλυσή τους, καταπολεμώντας και τα οργανωμένα συμφέροντα που οδήγησαν σε μαρασμό την τοπική αγορά.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας Τάκης Σκανδαλάκης δεσμεύτηκε προσωπικά να δώσει λύσεις σε χρόνια προβλήματα που μαστίζουν τον κλάδο και την τοπική κοινωνία και να έρθει σε σύγκρουση με όποιον αποτελεί εμπόδιο στην προώθηση των απαιτούμενων λύσεων.

Τέλος, τους κάλεσε να συνεχίσουν να συμμετέχουν ενεργά και υπεύθυνα στην προσπάθεια για την βελτίωση της αγοραστικής δύναμης των συμπολιτών μας, διατηρώντας χαμηλά τις τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου