Δευτέρα 17 Μαρτίου 2014

Θεσσαλία: Μαίνεται ο ''εμφύλιος'' στη Χρυσή Αυγή λόγω Αλεξόπουλου - Τώρα τον χαρακτηρίζουν απατεώνα


Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση ''αποχαιρέτησαν'' οι τοπικές οργανώσεις του συνδέσμου τον Χρυσοβαλάντη Αλεξόπουλο που αποφάσισε να ανεξαρτητοποιηθεί...

Κοινή ανακοίνωση των Τοπικών Επιτροπών Θεσσαλίας της Χρυσής Αυγής, για την ανεξαρτητοποίηση Αλεξόπουλου. Τον κατηγορούν για έλλειψη αξιοπρέπειας και τιμής, τον καλούν να παραδώσει την έδρα, ενώ προβλέπουν και... «αναλύσεις εκ μέρους του για το πόσο εγκληματική οργάνωση είναι η ΧΑ».

Μια «πρόβλεψη» η οποία σχετίζεται προφανώς με την αυριανή συζήτηση στην επιτροπή της Βουλής όπου τίθεται θέμα άρσης της ασυλίας του. Προχθές το βράδυ μερικές δεκάδες οπαδών και ψηφοφόρων της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία του κόμματος στη Λάρισα και φώναζαν συνθήματα εναντίον του.

Στην ανακοίνωσή τους οι οργανώσεις Λάρισας, Φαρσάλων, Καρδίτσας, Τρικάλων και Μαγνησίας, αναφέρουν μεταξύ άλλων: «Γνωρίζουμε ότι οι ανθρώπινες αντοχές έχουν ένα όριο. Αυτό που δεν γνωρίζαμε, ήταν το αν η τιμή και η αξιοπρέπεια έχουν όριο. Φρόντισε να μας το μάθει ο κ.Χρυσοβαλάντης Αλεξόπουλος. Η ρήση του Σάμιουελ Τζόνσον πως "Ο πατριωτισμός αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο κάθε απατεώνα", επαληθεύτηκε προφανώς για μια ακόμη φορά...»

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Ηλίας Κασιδιάρης. Κατά την ομιλία του στην εκδήλωση της Ελληνικής Αυγής Αττικής στον Ασπρόπυργο σχολίασε την ανεξαρτητοποίηση Αλεξόπουλου με τη φράση του Σπύρου Καλογήρου "Είναι πολλά τα λεφτά Άρη".

Τόνισε ότι «εάν αυτά που κάνουν στην Χρυσή Αυγή με τις παράνομες διώξεις, τις φυλακίσεις, τις δολοφονίες και τις απειλές τα έκαναν σε οποιοδήποτε άλλο κόμμα της βουλής όχι μόνο βουλευτές θα φεύγανε αλλά και τα στελέχη, τα μέλη παίρνοντας μαζί τους τα γραφεία, τις πόρτες και τα παράθυρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου