Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Γ. Καρατζαφέρης: Ξαναμπαίνω στο παιχνίδι


Αποφασισμένος για το comeback δηλώνει στην Real news ο Γιώργος Καρατζαφέρης.
Πρωτίστως στην Ευρωβουλή, όπου διατηρεί δύο ευρωβουλευτές. Δευτερευόντως στο ελληνικό κοινοβούλιο, από το οποίο αποκλείστηκε τον Ιούνιο του 2012 με ποσοστό1,6%.

«Θα δώσω τη μάχη μου έχοντας απέναντι όλο το σύστημα. Αναφέρομαι στους ολιγάρχες της οικονομίας. Τους λέω "μην κοιμάστε ήσυχοι"», δηλώνει χαρακτηριστικά διευκρινίζοντας ότι οι δικές του επαφές με την ολιγαρχία σταμάτησαν όταν διαπίστωσε ότι δεν υπηρετούν εθνικά αλλά προσωπικά συμφέροντα.

Χαρακτηρίζοντας τα υπόλοιπά κόμματά ως γενόσημα ο Γ. Καρατζαφέρης δεν πιστεύει ότι η κυβέρνηση σκοπεύει να πάρει διαζύγιο με τα μνημόνια, όπως ευαγγελίζεται.

«Να πιστεύετε τα αντίθετα από αυτά που λέει ο Αντώνης Σαμαράς. Και πριν από δύο χρόνια μάς είχε πει ότι θα ήταν τα τελευταία μέτρα. Δεν ήταν τα τελευταία. Τώρα πάλι το ίδιο», λέει και προσθέτει: «Η χώρα, όσο δανείζεται, θα υπογράφει δανειακές συμβάσεις. Αυτές είναι μνημόνια. Αν γίνουμε αυτάρκεις, δεν χρειάζεται να υπογράψουμε τίποτα».

Τέλος απευθυνόμενος προφανώς στο θυμικό των ψηφοφόρων της κεντροδεξίας, δηλώνει χαρακτηριστικά : «Ο κ. Βενιζέλος κυβερνάει. Σήμερα η ΝΔ άγεται και φέρεται από τον κ. Βενιζέλο. Ο κερδισμένος της παρτίδας είναι ο Βενιζέλος. Πολιτικός αρχηγός χωρίς κόμμα κυβερνά σήμερα την Ελλάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου