Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Καμμένος σε Ραχήλ: Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με όσα διαδίδεις. Τι πράγματα είναι αυτά;


Τηλεφωνικός... καβγάς ανάμεσα στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο, και τη βουλευτή του κόμματος, κυρία Ραχήλ Μακρή.

Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», την ώρα που η Ραχήλ υπερασπιζόταν ραδιοφωνικώς τον πρόεδρό της μετά την ανεξαρτητοποίηση δύο βουλευτών, της κυρίας Χρυσούλας Γιαταγάνα και του κ. Κ. Γιοβανόπουλου, ξαφνικά χτύπησε το κινητό της τηλέφωνο. Στην άλλη άκρη της γραμμής ο Πάνος Καμμένος οργισμένος να της φωνάζει: «Πας να μου διαλύσεις το κόμμα με αυτά που κάνεις». Η Ραχήλ, από την πλευρά της, του απάντησε,σύμφωνα με το δημοσίευμα: «Εγώ θα σου διαλύσω το κόμμα ή...» και σταμάτησε εκεί, δεν προχώρησε - ίσως να σκέφτηκε το Πειθαρχικό.

Ο κ. Καμμένος όμως επέμεινε λέγοντάς της: «Διαδίδεις ότι θα φύγει και τρίτος βουλευτής, είναι πράγματα αυτά; Να σταματήσεις να τα λες».

Η βουλευτής αυτή τη φορά του είπε εκνευρισμένη: «Ισα-ίσα, με το να προειδοποιήσω ότι φεύγει και τρίτος βουλευτής σταμάτησα την ανεξαρτητοποίηση της Ελένης Ξουλίδου. Ετοιμη ήταν». Ο κ. Καμμένος πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση: «Τι είναι αυτά που λες; Η Ξουλίδου έκανε δήλωση ότι παραμένει πιστή στο κόμμα».

Και η τηλεφωνική συνομιλία σταμάτησε εκεί, με τη Ραχήλ να επιμένει ότι, αν δεν δημοσιοποιούσε πως φεύγει και τρίτος βουλευτής, πιθανόν η κυρία Ξουλίδου (βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης) να έφευγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου