Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Το όργιο καλά κρατεί !!!!!! Λαυρεντιάδης, Βενιζέλος, Προβόπουλος και τα 233 δισ. Στις τράπεζες


«Αυτά είναι μόνο η αρχή διότι αναμένεται να υπάρξει εμπλοκή ονομάτων από πολιτικούς και παράγοντες δημοσίων φορέων που δεν ανταποκρίθηκαν στα θεσμικά καθήκοντά τους» προσθέτουν πολιτικές και δικαστικές πηγές.

Αφορμή αποτελούν τα περιεχόμενα στην έκθεση που έχουν συντάξει ελεγκτές της Τραπέζης της Ελλάδος σχετικώς με την υπόθεση "Proton Bank" αλλά και τα δεδομένα που έχουν προκύψει μετά τον Ιούλιο του 2011, όταν άρχισε να ξηλώνεται το κουβάρι της και να αποκαλύπτονται τα πραγματικά διαπλεκόμενα μεταξύ πολιτικών, τραπεζιτών, εκδοτών και δημοσιογράφων.

Η "Proton Bank" έδωσε κατά το 2010 και το 2011 δάνεια ύψους 530 εκατ. ευρώ συνολικώς στην εταιρεία "Alapis"που βρισκόταν υπό τον έλεγχο του κ. Λαυρέντη Λαυρεντιάδη. Οι πιστώσεις αυτές είναι πολύ μεγάλες συγκριτικώς με το μέγεθός της τράπεζας όπως αναφέρεται στην έκθεση της «Τραπέζης της Ελλάδος».

Από κει και πέρα έχουν ανακαλυφθεί δάνεια σε υπεράκτιες εταιρείες, τις γνωστές off shore, χωρίς να ονομάζονται οι τελικοί δικαιούχοι αυτών των εταιρειών.

Μήπως αυτά είναι τα ονόματα ειδοποιεί κι ετοιμάζεται να τα... «κελαηδήσει» μέσα από τον Κορυδαλλό ο κ. Λαυρέντης Λαυρεντιάδης

 Δείτε το Βίντεο απο το Εκ Κεντρικό Δελτίο του ΑΡΤ Channel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου