Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2013

Βουδούρης και Μουτσινάς εξωθούν Κουβέλη στην διαγραφή τους


Συνέδριο, αποχώρηση από τον κυβερνητικό συνασπισμό και παραπομπή και του Ευάγγελου Βενιζέλου ζήτησε το πρωί ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, Οδυσσέας Βουδούρης προκαλώντας την αντίδραση του εκπροσώπου της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος τον κατηγόρησε ευθέως ότι εξυπηρετεί σχέδιο άλλου κόμματος.
Τη διεξαγωγή συνεδρίου της Δημοκρατικής Αριστεράς για να τεθεί ζήτημα της στροφής της ηγεσίας από τις προεκλογικές δεσμεύσεις -αλλά και θέμα παραμονής στον κυβερνητικό συνασπισμό- ζήτησε ευθέως ο βουλευτής του κόμματος Οδυσσέας Βουδούρης, μιλώντας στον ΣΚΑΙ.
«Η ηγεσία έχει κάνει στροφή σε σχέση με τις δεσμεύσεις της. Να γίνει συνέδριο, για να αποφασίσουμε αν η απόφαση της ηγεσίας χαίρει της συμφωνίας του κόμματος. Θα θέσουμε θέμα στο συνέδριο παραμονής στην κυβέρνηση» επισήμανε.
«Αν δε ρίξουμε φως στην υπόθεση, τότε θα πέσει η κυβέρνηση, αν ήμουν Βενιζέλος εγώ θα πήγαινα ο ίδιος στην προκαταρκτική» είπε ο κ. Βουδούρης για την απόφαση του ιδίου και του κ. Μουτσινά να ζητήσουν την παραπομπή του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στην προκαταρκτική.
Παρεμβαίνοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ, Ανδρέας Παπαδόπουλος κατηγόρησε τον κ. Βουδούρη ότι υπηρετεί σχέδιο άλλου πολιτικού κόμματος, κάνοντας λόγο για κοντή μνήμη του κ. Βουδούρη «όπως όταν ψήφισε το πρώτο μνημόνιο, και τώρα κάνει τον αντιμνημονιακό». Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΔΗΜΑΡ, το κόμμα έχει συνεδριάσει δυο φορές, με τη δεύτερη το Σεπτέμβριο, και στις δυο, με συντριπτική πλειοψηφία, αποφασίστηκε η συμμετοχή του στη συγκυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου