Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Τα έχουμε δει τα έχουμε ακούσει όλα πια !!!!!!!!


Τα έχουμε δει τα έχουμε ακούσει όλα πια !!!!!!!!

Αλλά αυτό είναι πέρα από τα όρια της κοινής λογικής  έχουν ανεβάσει λοιπόν την τιμή του πετρελαίου θέρμανσης για να πιάσουν το λαθρεμπόριο .

Ναι έτσι μας το σέρβιραν δηλαδή αντί να πιάσουν το κύκλωμα του λαθρεμπορίου απλά ανέβασαν την τιμή χωρίς να τους ενδιαφέρει τι θα γίνει από εκεί και πέρα ,χωρίς να τους ενδιαφέρει πως θα περάσουν τον χειμώνα οι συνάνθρωποι μας.
Ποιοι άνθρωποι θα μου πει κάποιος αυτοί βλέπουν μόνο νούμερα αλλά και έτσι να είναι ούτε τα νούμερα δεν τους βγαίνουν.

Η κατανάλωση έπεσε στο μηδέν κάνεις πια δεν αγοράζει πετρέλαιο θέρμανσης  και πώς να το αγοράσει άλλωστε με τι λεφτά αφού τα πάντα εξανεμίζονται στους υπόλοιπους φόρους, έμμεσους και άμεσους.
Και παρότι αυτά τα βλέπουν στο Υπουργείο και κατ’ επέκταση και η ίδια η κυβέρνηση δεν πτοούνται δεν τους καίγεται καρφί δεν νοιάζονται καθόλου για τους ανθρώπους.
Αλλά μέχρι πότε αλήθεια θα κρατεί αυτό μέχρι πότε θα ξεζουμίζουν τους συμπολίτες μας μέχρι πότε θα κάνουν ότι κάνουν που υποτίθεται ότι είναι για το καλό του συνόλου.

Εδώ μου έρχεται στο μυαλό και το γνωστό τραγούδι που λέει :
«φοβάμαι όλα αυτά που θα γίνουν για μένα χωρίς εμένα…..»

Γιατί όλα αυτά που γίνονται για την δήθεν σωτηρία της Πατρίδος μας είναι χωρίς την δίκια μας συγκατάθεση είναι χωρίς εμάς.
Έτσι λοιπόν και παρότι η πώληση από το πετρέλαιο θέρμανσης  έχει πιάσει πάτο παρότι το Υπουργείο δεν εισπράττει τα ανάλογα έσοδα που θα περίμενε ούτε καν τα περσινά έσοδα συνεχίζει να κρατά την τιμή ψηλά και τους συμπολίτες μας παγωμένους

Αλήθεια αυτή η κυβέρνηση είναι κυβέρνηση για την ΕΛΛΑΔΑ και τους Έλληνες;;;;;

 

 

Φώτης Πεχλιβανίδης
Πρόεδρος της Ν.Ε. Β6 του ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου