Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2013

Σαμαρά μίλα με τον Πούτιν σε καλό θα μας βγει !!!!!!


Στην Ελλάδα της Ορθοδοξίας στην Ελλάδα του «Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια»

Στην Ελλάδα των Χριστιανών βλέπουμε προσπάθειες αποπροσανατολισμού και κτυπήματα στην Πιστή των Ελλήνων Χριστιανών .

Ανεγκέφαλες δηλώσεις από αριστερούς για δήθεν φορολόγηση των Χριστιανών.

Προσπάθειες αποπροσανατολισμού από ακροδεξιές ομάδες της πίστης στην Ορθοδοξία και παρουσίαση των δήθεν δώδεκα θεϊστών ως τους μόνους εθνικά Έλληνες Πατριώτες.

Ένα Πρωθυπουργό που μέσα στο πρόγραμμα για την δήθεν ανάπτυξη μας φέρνει τζαμιά στην Ελλάδα .

Και ενώ όλα αυτά γίνονται σε μια χώρα όπως η Ελλάδα μας που είναι η κοιτίδα του Χριστιανισμού βλέπουμε σε μια άλλη χώρα που γνώρισε το ποιο σκληρό πρόσωπο του Σταλινισμού και του Κουμμουνισμού να μην έχουν χάσει την Πιστή τους

Στην Ρωσία του Πουτιν  Οι Ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας να προσλαμβάνουν 400 Ορθόδοξους ιερείς.

Tο υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας θα προσλάβει περί τους 400 στρατιωτικούς ιερείς, καθώς τα 2/3 των στρατιωτών και των αξιωματικών των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων δηλώνουν βαθιά θρησκευόμενοι και πιστοί ορθόδοξοι.

Ήδη, όπως μεταδίδει το RIA Novosti, οχτώ στρατιωτικοί ιερείς αποφασίστηκε να σταλούν στον Στόλο της Βαλτικής στη Δυτική Στρατιωτική Περιφέρεια, ως μέρος του προγράμματος για την αποκατάσταση του θεσμού των στρατιωτικών ιερέων στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας που ίσχυε από τον 18ο αιώνα μέχρι τα πρώτα χρόνια της Σοβιετικής Ένωσης.

Αποστολή τους είναι να ενισχύσουν το ηθικό και την πειθαρχία στις τάξεις του στρατεύματος. Οι δύο από τους οχτώ στρατιωτικούς ιερείς, έχουν ήδη σταλεί και υπηρετούν στην ταξιαρχία αεράμυνας του Στόλου της Βαλτικής και σε ένα τμήμα πεζικού του Στόλου (πεζοναύτες) και οι υπόλοιποι έξι σε άλλες μονάδες και το Ναυτικό Ινστιτούτο Βαλτικής, όλα με έδρα τον ρωσικό θύλακα του Καλίνινγκραντ.

O θύλακας είναι "σφηνωμένος" ανάμεσα στην Πολωνία και τις νατοϊκές βαλτικές δημοκρατίες και σε περίπτωση κρίσης αναμένεται να αποτελέσει "θερμό" σημείο.

Επίσης προβλέπεται να διατεθούν ιερείς και στις μονάδες των Πεζοναυτών που έχουν αναπτυχθεί στην Α. Μεσόγειο και την Συρία

Τα στοιχεία για το ρωσικό στράτευμα δείχνουν ότι το 83% είναι ορθόδοξοι χριστιανοί, το 8% μουσουλμάνοι και 9% οπαδοί άλλων δογμάτων.

Οι ιερείς θα έχουν και ως αποστολή να απαλύνουν τον πόνο στους στρατιώτες στις τελευταίες τους στιγμές αν έχουν κτυπηθεί από εχθρικά πυρά. Να τους εξομολογούν και να τους " συγχωρέσουν".

 

Τώρα καταλάβατε γιατί λέμε στον Πρωθυπουργό μας καλυτέρα να μιλά με τον Πούτιν και όχι με τον Ερντογάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου