Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020

Δήμος Καλλιθέας... Δεν μπορεί μας κάνουν πλάκα ...10.000€ για να μάθουμε να Βάζουμε την μάσκα μας.

 


Έχουμε ακούσει  από την Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας για αναβάθμιση καλλωπισμό στην νησίδα της Ελ. Βενιζέλου , έχουμε ακούσει για καρουζέλ μέσα στην πανδημία , έχουμε ακούσει για ΕΔΕ στους εργαζόμενους διότι αρρώστησαν με κορωνοϊό, έχουμε έργα συντήρησης να προωθούνται σαν καινούργια,  έχουμε ακούσει αυτό,  εκείνο, το άλλο.

Αλλά αυτό το τελευταίο μας βγάζει εκτός, δεν μπορεί,μας κάνουν πλάκα...... ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!

Σύμφωνα λοιπόν με τα τελευταία νέα,  Η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας μετά από 10 μήνες πανδημίας, ανακάλυψε ότι δεν ξέρουμε να βάζουμε την μάσκα, και επειδή μας σκέπτεται, θεώρησε σωστό να πληρώσει 10.000€ για να μας μάθουν πως, όπως  μας καταγγέλλει ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και της δημοτικής παράταξης « Προοπτική Ζωής» και πρώην Δήμαρχος ,κ.  Κώστας Ασκούνης.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση  ο κ. Κώστα Ασκούνης  αναφέρει τα εξής:

«ΞΟΔΕΥΟΥΝ 10.000€ ΓΙΑ ΝΑ «ΜΑΘΟΥΜΕ» ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΜΑΣ

Μετά από 10 μήνες πανδημίας ο Δήμαρχος ανακάλυψε ότι δεν «γνωρίζουμε» πώς να Βάζουμε και να Βγάζουμε τη Μάσκα μας.

Γι’ αυτό το «σοβαρό» λόγο ανέθεσε σε Εταιρεία Συμβούλων, έναντι του ποσού των 10.000€, να συντάξει… προδιαγραφές – οδηγίες για «Βήματα Τοποθέτησης και Αφαίρεσης Μάσκας Προσώπου Χειρουργικού Τύπου» και οδηγίες στους εργαζόμενους για την «Απολύμανση Δημοτικών και Κοινόχρηστων χώρων του Δήμου».

Ενώ βρισκόμαστε στο δεύτερο και πιο ισχυρό κύμα πανδημίας αντί ο Δήμαρχος να πάρει μέτρα ουσίας, σπαταλά πόρους του Δήμου για εξυπηρέτηση άλλων σκοπιμοτήτων.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου