Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020

Πρωτοπόρος και στην ΕΔΕ για τα κρούσματα Covid-19 στους εργαζόμενους, ο Δήμος Καλλιθέας

 


Πριν δυο μέρες ξεκίνησε ΕΔΕ η Διοίκηση του Νοσοκομείου «Αγ Σάββας»  για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκαν τα κρούσματα Covid-19 στο Νοσοκομείο.

Όμως εδώ, πρωτοπόρος και σε αυτό είναι ο Δήμος Καλλιθέας, που ξεκίνησε ΕΔΕ από τον Νοέμβριο, για τα κρούσματα Covid-19 στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

Όπως είπε στην τηλεδιάσκεψη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Καλλιθέας,  έδωσε εντολή και ανέθεσε σε αρμόδιο Διευθυντή για τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, για να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκαν τα κρούσματα Covid-19 στο κοιμητήριο Καλλιθέας.

Δηλαδή και ενώ οι εργαζόμενοι είναι στο νοσοκομείο και η πρώτη προτεραιότητα θα ήταν τουλάχιστον να γίνουν καλά και να αποφύγουν το κίνδυνο, η Διοίκηση του Δήμου προχώρα σε ΕΔΕ.


Όπως θα ακούσετε και στο σχετικό βίντεο η αρμόδια Αντιδήμαρχος λέει το ανήκουστο,  ότι οι εργαζόμενοι κόλλησαν τον κορωνοϊό από το σπίτι τους.

Αυτό ξεπερνά κάθε σοβαρότητα.

Αν είναι δυνατόν να ξέρουμε πότε, πως, και που, αυτοί οι άνθρωποι κόλλησαν τον Covid-19, όταν ξέρουμε ότι υπάρχουν χιλιάδες κρούσματα στην επικράτεια,  με αποτέλεσμα πραγματικά να μην μπορούμε να αποφύγουμε την εύκολη μετάδοση  του .

Μάλλον την ΕΔΕ την ξεκίνησε η Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας για να αποφύγει την Πολιτική Ευθύνη, που της καταλογίζει η αντιπολίτευση, όταν την καλούσε από τον Σεπτέμβριο σε εγρήγορση,  σχετικά με την αντιμετώπιση  της πανδημίας  στις διαφορές Δημόσιες Υπηρεσίες  της πόλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου