Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2020

«Έλληνες για την Καλλιθέα»: Τα ορφανά του Στάλιν χωράνε μόνο στα μνήματα της Ιστορίας .

 


Τα ορφανά του Στάλιν προσπαθούν να σηκώσουν πάλι ανάστημα στην Καλλιθέα, με μια αστεία, όσο και ανεδαφική ανακοίνωση που εξέδωσαν εναντίον μας. Βλέπουν όνειρα θερινής νυκτός μέσα στον χειμώνα, γιατί δεν έχουν πλέον και κάτι καλύτερο να κάνουν, με κάτι ν’ ασχοληθούν. 

Απλώς  προσπαθούν, χτυπώντας την ανεξάρτητη εθνικιστική μας παράταξη, να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Ο κόσμος της Καλλιθέας, που κάποτε ήταν όντως κομμουνιστικό προπύργιο, σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, τους γυρνάει την πλάτη. Κανείς σοβαρός άνθρωπος πλέον δεν μπορεί να ασχολείται με… σκελετούς και… μαυσωλεία που έχουν μπει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας από όλον τον προηγμένο κόσμο,  σε όλες τις χώρες, πλην της δικής μας πατρίδας,, έχει απαγορευτεί το σφυροδρέπανο.

Έχουμε πολλούς παλιννοστούντες στην πόλη μας, που έχουν ζήσει από πρώτο χέρι τις… δημοκρατικές διώξεις του καθεστώτος των Σοβιέτ και της νομενκλατούρας της κονόμας. Και σε κάθε ευκαιρία, διηγούνται τα μαρτύρια που πέρασαν στα χέρια, των ιδεολογικών συγγενών σας. Ο κόσμος της Καλλιθέας, σας αγνοεί πλέον, είστε ανύπαρκτοι και σας πονάνε οι Έλληνες εθνικιστές γιατί σε κάθε περίπτωση, αποκαλύπτουμε τις υπόγειες διαδρομές με τη διοίκηση του Δήμου, το οξυγόνο που λαμβάνετε από φιλελέ δημάρχους σε τοπικό επίπεδο.  Αλλά και σε κεντρικό επίπεδο, όταν δείχνετε πάντα πόσο καλά παιδιά είσαστε απέναντι στο σύστημα. Είστε όντως ένα γρανάζι ή αν προτιμάτε και οι «χρήσιμοι ηλίθιοι» του συστήματος .Γι’ αυτό άλλωστε έχετε μείνει με τρεις συμβούλους, σε έναν Δήμο που είχατε κάποτε στα χέρια σας. Είστε τρομοκρατημένοι, γιατί παρά τις διώξεις, τις συκοφαντίες και το κυνηγητό σε βάρος μας, εμείς οι Έλληνες πατριώτες, πήραμε δύο έδρες που θα γίνουν πολλαπλάσιες στις επόμενες εκλογές.

Όσο για την παράδοση, προκειμένου να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί, ποιος Μπελογιάννης; Ποια αντίσταση της Καλλιθέας; Ο ήρωας σας, δεν καταδικάστηκε για τις ιδέες του, αλλά επειδή ήταν κατάσκοπος των Σοβιετικών και πολύ καλός συμμορίτης που πρωτοστάτησε στην σφαγή Ελλήνων πατριωτών στην Πηγάδα του Μελιγαλά.

Εμείς δεν είμαστε δηλωσίες, όσο και να θέλετε, ούτε μετανιώσαμε για τις ιδέες και τους αγώνες μας. Δημιουργήσαμε έναν νέο φορέα για την εξάπλωση και την διάδοση του μηνύματος του εθνικισμού. Παραμένουμε αμετανόητοι και ορκισμένοι Εθνικιστές, στον αγώνα για μια ελεύθερη πατρίδα. Με μόνο στήριγμα τις δικές μας δυνάμεις. Σας  αφήνουμε στον βούρκο της ρουφιανάς, στην οποία είσαστε μαθημένοι να κολυμπάτε.

Όσο για τις δικαστικές εκκρεμότητες που έχετε, εμείς δεν έχουμε μάθει να κινούμαστε υπόγεια και σκοτεινά το βράδυ σαν τις κατσαρίδες, εμείς ακολουθούμε,  όπως είχαμε ξεκαθαρίσει, τη νόμιμη οδό. Είχαμε προαναγγείλει πως θα σας ταράξουμε στη νομιμότητα. Άλλωστε αυτή είναι η οδός που ακολουθούμε εδώ και χρόνια. Λευτεριά στους αθώους Έλληνες εθνικιστές που όλο το σύστημα θέλει να κρατά τα στόματά τους κλειστά. Όμως οι ιδέες δεν φυλακίζονται και όσο τις χτυπάς, ριζώνουν πιο βαθιά στις καρδιές των Ελλήνων.

Σύντροφοι άντε γεια.. Γιατί δεν είμαστε όλοι ίδιοι !



Μπουγάς Τρύφων 

Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Επικεφαλής Δημοτικης Παράταξης 

«Έλληνες για την Καλλιθέα»    

www.bougas.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου