Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2020

Λεφτά Υπάρχουν..... 600.000€ για (Λουλούδια) στην Καλλιθέα!!!

 


Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με ανάρτηση του, μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Καλλιθέας κ. Δημήτρης Κάρναβος, ότι ξεκινά την συντήρηση και την ανάπλαση της νησίδας στη  λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου (Θησέως). Στην ανάρτηση του, έγραψε:

«  Ξεκινήσαμε το μεγάλο έργο της ανάπλασης της νησίδας στο σύνολο της λεωφόρου Ελ. Βενιζέλου (Θησέως) μήκους 4000 μέτρων και προϋπολογισμού 602.381,77 ευρώ.

Εγκαθιστούμε νέες φυτεύσεις και νέο σύστημα αυτόματου ποτίσματος  για να αναβαθμίσουμε την αισθητική και την οδική ασφάλεια στην κεντρική λεωφόρο της πόλης μας.»

Τώρα εύκολα θα αναρωτηθούμε, πως η Συντήρηση της δεντροφυτεμένης νησίδας παρουσιάζεται σαν έργο.

Τα αυτονόητα δηλαδή, τις υποχρεώσεις που έχει μια Διοίκηση να συντηρεί και να προσέχει τις υποδομές του Δήμου, η σημερινή Διοίκηση τα παρουσιάζει σαν έργα.

Και τα προηγούμενα χρόνια τι έγινε, δεν την συντηρούσαμε την συγκεκριμένη νησίδα;

Δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αυτό, εδώ και 6 χρόνια Ούτε ένα έργο δικό της, δεν έχει να παρουσιάσει η Διοίκηση του κ, Δημήτρη Κάρναβου.

Και από την άλλη, ενώ το όραμα του Δημάρχου είναι να διατηρήσει στην λεωφόρο Ελ. Βενιζέλου την όμορφη νησίδα των προηγούμενων ετών (υπήρχε εκεί και πριν να αναλάβει, την Διοίκηση του Δήμου), τι γίνεται δεξιά και αριστερά στα πεζοδρόμια, με την άναρχη διασκόρπιση διαφόρων απαράδεκτων ιδιωτικών κατασκευών, 

μάλλον εκεί το όραμα έχει σταματήσει.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου