Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Καλλιθέα 2020.....Θλιβερές εικόνες από το κέντρο της πόλης

 

Ποσό θλιβερή μπορεί να είναι μια εικόνα όπως αυτή που αντικρίζουμε στο κέντρο της πόλης.

Άνθρωποι ξεχασμένοι, άνθρωποι στο έλεος του Θεού, τριτοκοσμικές εικόνες που μας προκαλούν θλίψη, συμπόνια αλλά και οργή.

Θλίψη και οργή όταν συνειδητοποιείς ότι λίγα μέτρα πιο πάνω η Διοίκηση αυτής της πόλης έκανε έργα καλλωπισμού, λόγο των Χριστουγέννων(και καλά έκανε),  αλλά λίγα μέτρα πιο κάτω κάνεις δεν πρόσεξε, κάνεις δεν είδε, αυτήν την εικόνα του δύσμοιρου αυτού ανθρώπου.

Διότι δεν μπορεί να ξοδεύονται χιλιάδες ευρώ δήθεν για τον καλλωπισμό μια πόλης και από την άλλη, να μην μπορούμε σαν κοινωνία να προσφέρουμε μια στέγη, ένα πιο προστατευμένο περιβάλλον, για αυτούς τους Ανθρώπους που η ζωή τους φέρθηκε τόσο σκληρά.

Δεν είναι μόνο γιορτές, φιέστες και αποταμίευση χρημάτων ,για να λέμε τι εύρωστος Δήμος είμαστε.  Υπάρχει και αυτή η πλευρά της πόλης, που κάποια στιγμή μας δείχνει την γύμνια της πολίτικης που ακολουθεί αυτή η  Διοίκηση, που παρόλες τις προσπάθειες της να μας αποδείξει ότι η Καλλιθέα Αλλάζει, μας κάνει να αναρωτηθούμε τελικά προς πια κατεύθυνση.

Δεν είναι το θέμα μου να κάνω αντιπολίτευση ή να γράψω για τα κακώς κείμενα, αλλά για να επιστήσω την δέουσα προσοχή στην Διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας  να αναλάβει επιτέλους δράση.



Πεχλιβανίδης Φώτης

Συντάκτης - Αρθρογράφος

Social Reporter





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου