Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου 2020

Χρόνια πολλά, Χρόνια Ελληνικά με ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ σε όλες τις γειτονιές.

 

Ο νέος χρόνος βρίσκει το εθνικιστικό κίνημα στην Καλλιθέα πιο ακμαίο και δυνατό από ποτέ. Οι δικαστικές εξελίξεις έχουν «παγώσει» το σύστημα, ωστόσο το νέο έτος επιβάλλεται να μας βρει στις αγωνιστικές επάλξεις για να παραμείνει η Καλλιθέα μας, αλλά και η χώρα μας κατ' επέκταση, σε χέρια Ελληνικά.

Ο δύσκολος χειμώνας του 2019-2020, βρίσκει τον Καλλιθεάτη να δοκιμάζεται σκληρά από την φτώχεια, την ανεργία και την εγκληματικότητα. Δυστυχώς ο φιλελεύθερος Δήμαρχος που πήρε μια δεύτερη ευκαιρία από τους δημότες, έχει βάλει σε πλήρη εφαρμογή το σχέδιο του αποικισμού της Καλλιθέας από λαθρομετανάστες. Μια μπίζνα που εφαρμόζεται χεράκι - χεράκι, με τους αριστερούς της πόλης. Ο κ. Κάρναβος ασχολείται μονίμως με το πώς θα γίνει η Καλλιθέα αποικία και πολύ λίγο, ως καθόλου, με την ποιότητα ζωής των Ελλήνων κατοίκων που πλέον έχουν υποβιβαστεί σε πολίτες β' κατηγορίας.

Για να μπορέσει η Καλλιθέα να σηκώσει κεφάλι και να γίνει ξανά όπως παλιά χρειάζεται αυτοοργάνωση. Αντίσταση στις γειτονιές, κατά του αποικισμού των λαθρομεταναστών, που θέλει να επιβάλλει ο Δήμαρχος Καλλιθέας, μαζί με τις αριστερές παρατάξεις με τις οποίες συμπορεύεται.

Το 2021 πρέπει να μας βρει έτοιμους για εθνική αντίσταση.

Γνωρίζω καλά πως πολλοί από εσάς ψήφισαν στις εκλογές με το σκεπτικό του «μη χείρον βέλτιστων». Ωστόσο αποδεικνύεται στην πράξη πως και οι γαλάζιοι Δήμαρχοι, σε τίποτα δεν διαφέρουν από τους ροζ και τους κόκκινους. Αντισταθείτε στην αντικατάσταση του πληθυσμού, που θέλουν να επιβάλλουν τα κόμματα, δεξιά και αριστερά που κυβερνούν την χώρα 45 χρόνια.

Σταθείτε δίπλα στον αγώνα μας δίπλα στους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες.

Καλές Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος 2021



Μπουγάς Τρύφων 

Δημοτικός Σύμβουλος Καλλιθέας

Επικεφαλής Δημοτικης Παράταξης 

«Έλληνες για την Καλλιθέα» 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου