Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Αυτόνομος ο ΛΑΟΣ στις εκλογές


Στην απόφασή του για αυτόνομη κάθοδο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού στις επόμενες εκλογικές αναμετρήσεις, αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, κατά την διάρκεια ομιλίας του χθες το βράδυ στο Μέγαρο Λόγου και Τέχνης, στην Πάτρα.


Όπως τόνισε ο Γιώργος Καρατζαφέρης «ο ΛΑΟΣ αποτελεί σήμερα την μόνη αξιόπιστη και φερέγγυα δύναμη, που μπορεί να οδηγήσει με ασφάλεια τη χώρα στην έξοδο από την κρίση». Επίσης, σε άλλα σημείο της ομιλίας του υπογράμμισε ότι «παρά τα χτυπήματα που δέχθηκε πέρυσι ο ΛΑΟΣ πολλοί πίστεψαν ότι θα κιοτεύαμε», αλλά όπως πρόσθεσε «εμείς σταθήκαμε όρθιοι, δυνατοί και είμαστε παρόντες».

Αναφερόμενος στην παραίτηση του προέδρου του ΤΑΙΠΕΔ Τάκη Αθανασόπουλου, την χαρακτήρισε "αναμενόμενη", ενώ επανέλαβε ότι είχε προειδοποιήσει κατ' επανάληψη την κυβέρνηση με δημόσιες δηλώσεις του για την εξέλιξη αυτή.
Σχετικά με τις πρόσφατες συμφωνίες Ελλάδος - Τουρκίας, ο Γιώργος Καρατζαφέρης τις χαρακτήρισε ως ζημιογόνες για την Ελλάδα και υπογράμμισε ότι «ο ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να επιτρέψει το ξεπούλημα της εθνικής μας περιουσίας».

Απευθυνόμενος προς τους συγκεντρωμένους, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υπογράμμισε ότι υπηρετεί ιδέες και αξίες, προσθέτοντας ότι «δεν πρόκειται να σκύψω το κεφάλι και πάντα θα σας κοιτώ στα μάτια». Ακόμη σημείωσε ότι «ο ΛΑΟΣ δεν έρχεται συμβιβασμένος, για αυτό και δεν πρόκειται να δεχθεί συγνώμη από όσους ασέβησαν σε βάρος του φτωχού Έλληνα».

Δείτε και το βίντεο στο :

Εποχές Channel WEB TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου