Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Αιματηρή μάχη σκύλου της FRONTEX με δουλέμπορο!


Παρά τις μαχαιριές που δέχθηκε από έναν αδίστακτο Τούρκο δουλέμπορο στο Δέλτα του Έβρου, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της FRONTEX κατάφερε να τον θέσει εκτός μάχης με τα… δόντια του και να τον παραδώσει αιμόφυρτο στους αστυνομικούς!

Η ομάδα της FRONTEX περιπολούσε μαζί με αστυνομικούς της Δίωξης Λαθρομεταναστών Αλεξανδρούπολης στην αγροτική περιοχή Φερών, όταν εντόπισαν τον Τούρκο που είχε μόλις περάσει από τον Έβρο έναν παράνομο μετανάστη ο οποίος θα περίμενε τις πλαστικές βάρκες με άλλους 20 ομοεθνείς του. Ο μετανάστης ακινητοποιήθηκε αμέσως, αλλά ο δουλέμπορος προσπάθησε να ξεφύγει και να πέσει στο ποτάμι.

Όμως, ο σκύλος ανίχνευσης προσωπικού από τη Φιλανδία όρμησε κατά πάνω του και ο Τούρκος άρχισε να τον χτυπά στην πλάτη με το μαχαίρι του! Παρά τα τραύματά του, το σκυλί δεν εγκατέλειψε τη μάχη… Αντίθετα, έπιασε στα σαγόνια του τον διακινητή, ο οποίος αναγκάστηκε να παραδοθεί αιμόφυρτος στους αστυνομικούς που έφτασαν αμέσως. Ο δουλέμπορος διακομίστηκε στο Κέντρο Υγείας Φερών και από εκεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ ο ηρωικός σκύλος μεταφέρθηκε σε κτηνίατρο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου