Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Ουκρανή «pole dancer» με 3.000.000 «unique visitors» στο YouTube


Φορώντας ένα άκρως αποκαλυπτικό μαύρο βινίλ σύνολο, ανέβηκε στη σκηνή, έτοιμη να εντυπωσιάσει με τις ικανότητές της.

Ξανθιά, όμορφη και μόλις 23 ετών, η Αναστασία Σοκόλοβα παρουσιάστηκε στην κριτική επιτροπή της τηλεοπτικής εκπομπής «Ουκρανία, έχεις ταλέντο», με σκοπό να κερδίσει όχι μόνο τα βλέμματα του κοινού και των κριτών, αλλά και το χρηματικό έπαθλο.

Στις νότες του «Tainted Love» και αφού λικνίστηκε αισθησιακά για ώρα μπροστά στην κατασκευή που είχε στηθεί ειδικά για το νούμερό της, έδωσε ένα σάλτο στον στύλο και απέδειξε ότι μπορεί να θεωρηθεί η καλύτερη «pole dancer» της χώρας της, ίσως και μία από τις καλύτερες όσων διαγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο τηλεοπτικό διαγωνισμό.

Με ακροβατικά που παραβιάζουν τους νόμους της βαρύτητας και αφήνουν με ανοιχτό το στόμα τους θεατές, οι οποίοι στο τέλος της επίδειξής της σηκώθηκαν όρθιοι, χειροκροτώντας την, η Αναστασία δεν κατέκτησε μόνο τους τηλεθεατές και την κριτική επιτροπή, που της έδωσε το πράσινο φως για την επόμενη φάση του τηλεοπτικού σόου, αλλά και το Διαδίκτυο.

Μετά την εμφάνισή της, το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube, προσελκύοντας σχεδόν τρία εκατομμύρια χρήστες, με περίπου 3.000 σχόλια, εκ των οποίων τα περισσότερα έκαναν λόγο για το ταλέντο της Σοκόλοβα, ενώ στο προφίλ της στο Facebook κατάφερε να ξεπεράσει τα 1.000 «like».

Αναμένεται πως στην επόμενη φάση του παιχνιδιού, θα κατορθώσει να αναστατώσει και πάλι το κοινό της, που πλέον θα την παρακολουθεί φανατικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου